Indien u online een taxi wilt boeken in Middelburg kunt u dat doen door hieronder het formulier in te vullen. Wanneer u het ingevulde formulier verstuurd, krijgt u hier een bevestigingsmail op. Het kan voorkomen dat door drukte de bevestigingsmail vertraagd wordt. Mocht het nou toch zo zijn dat u binnen 24 uur geen reactie krijgt, neem dan telefonisch contact op.

Online boeken Taxi Middelburg, is het online reserveringssysteem waar ons bedrijf gebruik van maakt. Hierin kunt u aangeven van welke taxidienst u gebruik wilt maken. Hierbij kunt u denken aan luchthaven vervoer, straattaxi of eventueel ziekenfonds vervoer. Bovendien kunt u aangeven met hoeveel personen u bent en of u contant wilt betalen of eventueel met pin.

Nadat u al deze gegevens ingevuld heeft gaan wij alles opnemen in onze agenda en krijgt u zo snel mogelijk een bericht. Mocht er onverhoopt nou toch wat zijn misgegaan bij het invullen van het formulier of komt u er nou toch niet helemaal uit. Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op en dan handelen wij het allemaal telefonisch met u af.

Call Now ButtonBel 0636191949