Online boeken

Wilt u een taxi boeken bij Neder Taxi Middelburg dan kunt u dat doen door hieronder het reserveringsformulier in te vullen. Online boeken is bij Neder Taxi Middelburg het reserveringssysteem waar ons bedrijf gebruik van maakt. Hierin kunt u aangeven van welke taxidienst u gebruik wilt maken. Hierbij kunt u denken aan luchthaven vervoer, straattaxi of eventueel ziekenfonds vervoer. Bovendien kunt u aangeven met hoeveel personen u bent en of u contant wilt betalen of eventueel met pin.

Nadat u het reserveringsformulier heeft verstuurd, krijgt u hier zo snel mogelijk een bevestigingsmail van. Echter kan het door de drukte voorkomen dat de bevestigingsmail vertraagd wordt. Mocht het nou voorkomen dat u binnen 24 uur geen reactie heeft gehad op de rit reservering, dan is het aan te raden om telefonisch contact met ons op te nemen. Door de drukte kan het namelijk voorkomen dat er iets later wordt gereageerd op de reservering.

Het online reserveringssysteem waar Neder Taxi Middelburg gebruik van maakt is enkel aan te raden indien de taxi binnen 24 uur nodig is. Het reserveringssysteem is iedere werkdag te gebruiken tot 18.00. Heeft u na 18.00 een taxi nodig? Dan raden wij het aan om te bellen met de centrale. Nadat u al deze gegevens ingevuld heeft gaan wij alles opnemen in onze agenda en krijgt u zo snel mogelijk een bericht. Mocht er onverhoopt nou toch wat zijn misgegaan bij het invullen van het formulier. Schroom dan niet en neem telefonisch contact met ons op en dan handelen wij het allemaal telefonisch met u af.

Tot slot raden wij aan dat indien u een taxi nodig heeft binnen een kort tijdsbestek, het verstandig is om contact op te nemen met onze centrale op 0636191949. Wij zien uw rit reservering graag tegemoet bij Neder Taxi Middelburg.

Call Now ButtonBel 0636191949