Tarieven

Zoekt u een taxi in Middelburg? Dan is Neder Taxi Middelburg het taxi bedrijf waar u contact mee moet opnemen. Neder Taxi Middelburg hanteert de Voordeligste taxi prijzen Middelburg. Bij Neder Taxi Middelburg rijden wij zowel op de taxi meter als met van te voren afgesproken prijzen. Indien u een taxi wilt en hiervoor van te voren een prijs wil afspreken is het verstandig om van te voren hierover te bellen.

Voordeligste taxi prijzen Middelburg

De tarieven waarmee gereden wordt zijn vastgesteld door de rijksoverheid. Echter is bij Neder Taxi Middelburg veel mogelijk. Bel van te voren op 0636191949 om de mogelijkheden door te nemen.

Bij Neder Taxi Middelburg worden zowel korte ritten als lange afstandsritten gereden. De ritten hier op het eiland worden doorgaans uitgevoerd op basis van de tarieven die vastgesteld zijn. Echter is het voor de lange afstandsritten altijd mogelijk om prijs afspraken te maken. Wel wordt aangeraden om hiervoor ver van te voren telefonisch of contact per mail op te nemen.

Straattaxi prijzen

Instaptarief

€2,97

Kosten per kilometer

€2,35

Kosten per minuut / per uur

€0,39/€40,-

Luchthavenvervoer prijzen

AMSTERDAM AIRPORT

€225,-

BRUSSEL AIRPORT

€185,-

ROTTERDAM AIRPORT

€185,-

EINDHOVEN AIRPORT

€210,-

ANTWERPEN AIRPORT

€155,-

CHARLEROI AIRPORT

€275,-

Voordeligste luchthaven prijzen Middelburg

De luchthaven prijzen zoals hierboven vermeld zijn, zijn indicatief en hierom zijn er ook geen rechten aan te ontlenen. Indien u een nauwkeurige prijs wilt is het aan te raden om contact op te nemen met de centrale. Wij garanderen de beste service en dit gecombineerd met de Voordeligste taxi prijzen Middelburg. 

Call Now ButtonBel 0636191949