Nedertaxi

Nedertaxi is een middelklein bedrijf gevestigd in de regio Walcheren in het plaatsje Middelburg. Indien u goedkoop comfortabel taxivervoer nodig heeft in Middelburg, Vlissingen en omstreken bel dan naar AtNedertaxi. Wij zijn een taxibedrijf dat zich zowel onderscheidt in de prijs, maar ook in luxe en comfort. De voordelige prijs zorgt niet voor een mindere service, in tegendeel zelfs de service zal ten alle tijden op en top zijn. Ons bedrijf probeert te streven naar een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Echter denken veel taxibedrijven jammer genoeg wel vaak alleen aan de winst en vergeten hierbij de wensen van de klant. Met die reden is ons bedrijfopgericht om te laten zien dat een voordelige prijs gepaard kan gaan met winst en daarnaast tevreden klanten. Uitmuntende service, comfort en veilig taxivervoer is hetgeen waar ons bedrijf naar streeft. Nedertaxi is een familiebedrijf opgericht door vader en zoon. Mede door deze mix van leeftijden is de mix in visies ontstaan. Ons bedrijf heeft het motto dan ook om de wensen van de klant voorop te stellen en daarnaast in alle tijden mee te denken in het realiseren van de wensen van de klanten.

Mede door deze denkwijze staat het bedrijf bekend in de regio Middelburg en Vlissingen om zijn goede en fijne service. Binnen ons bedrijf ligt het motto niet in het verdienen van geld, maar met de bedoeling de klanten een service te verlenen die hen bijblijft. Hierom staat de klant bij ons altijd op de eerste plaats en wordt geprobeerd het allerbeste voor hen te regelen.

Kortom heeft u goedkoop comfortabel taxivervoer nodig in Middelburg, Vlissingen of omstreken aarzel dan niet en bel direct naar 06 36191949 voor de beste prijs-kwaliteit verhouding in de regio. Echter is het sturen van een e-mail ook mogelijk en wordt hierop ook zo snel mogelijk gereageerd.

Wij blinken uit in

Service 85%
Comfort 90%
Luxe 92%
Prijzen 75%
Snelheid 95%

Wagenpark

Call Now ButtonBel 0636191949